15.11.2013. 15:44
Spānijas futbola izlases treneris Visente del Boske, kura komanda ir šī brīža pasaules un Eiropas čempione, pagarinājis līgumu ar Spānijas futbola federāciju un atradīsies pie izlases stūres līdz 2016. gada vasarai.

62 gadus vecā trenera iepriekšējais līgums bija līdz PK2014 beigām un vairākkārt jau izskanējušas baumas, ka viņš pēc Pasaules kausa metīs trenera amatu pie malas, tiesa, nesen pats del Boske šīs baumas apgāza, bet šodien izgaisināja pavisam, preses konferencē oficiāli paziņojot, ka pagarinājis līgumu līdz EURO 2016 beigām.

Visente del Boske pārņēma Spānijas izlases vadību 2008. gadā, kad tā Luisa Aragonesa vadībā kļuva par Eiropas čempioni. Del Boske ne tikai nepazemināja latiņu, bet izveidoja vienu iespaidīgākajām izlasēm futbola vēsturē, kura izcīnīja arī pasaules čempiones titulu 2010. gadā un aizstāvēja Eiropas čempiones titulu 2012. gadā.

Spānija jau ir garantējusi vietu 2014. gada PK finālturnīrā Brazīlijā, jo atlases cikla I grupā tā ieguva pirmo vietu, apsteidzot Franciju. Spānija rīt vakarā aizvadīs pārbaudes spēli pret Ekvatoriālo Gvineju (sākums 23:00).

Visente del Boske savas karjeras laikā bijis arī Madrides „Real” un Turcijas „Bešiktaš” galvenais treneris.

Izmantotie resursi:Vicente del Bosque renews contract with the...



Core Fitness Andrejostas 4, Rīga, LV-1045
Бояре Ольга Бояре ОльгаБокс, Аэробика
Регистрация