13.09.2014. 18:11
Šodien Liepājā noslēdzās "LOC CUP 2014" basketbola turnīrs, kurā par uzvarētāju kļuva laukuma saimniece "Liepāja/Triobet", kas finālmačā ar rezultātu 81:61 sagrāva Latvijas čempioni BK "Ventspils". Bronzas spēlē BK "Jēkabpils" pārspēja Tartu "TU/Rock" - 84:78.

Spēle par bronzu starp "Jēkabpili" un "TU/Rock" bija visai sīva. Pirmais puslaiks labāks padevās viesiem no Igaunijas, kuriem piederēja astoņu punktu pārsvars pēc pirmajām divdesmit minūtēm. Otrajā puslaikā spēles ritējums gan mainījās, jo jēkabpiliešiem izdevās atspēlēties un iegūt vadību.

Visā mačā pagājušās sezonas LBL bronzas medaļniece uzvarēja ar 84:78, izcīnot bronzas godalgas. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās ar 19 punktiem bija Pāvels Veselovs un Rinalds Sirsniņš.

Finālmačs starp "Liepāju/Triobet" un BK "Ventspili" tika aizvadīts vienos vārtos. Pārliecinoši laukumā darbojās mājinieki, pēc pirmā puslaika iegūstot 19 punktu pārsvaru. Trešajā ceturtdaļā liepājnieki savu pārsvaru palielināja līdz 25 punktiem. Ventspilniekiem izdevās pēdējā desmitminūtē mazliet atspēlēties, bet, atskanot beigu signālam, rezultāta starpība joprojām bija pietiekami liela - 81:61.

Rezultatīvākais Liepājas komandas rindās ar 15 punktiem bija Dveins Džonsons, bet pa 13 punktiem guva Mareks Jurevičus un Jānis Antrops.

Izmantotie resursi:BKJēkabpils (JekabpilsBK) | TwitterBK Ventspils (bkventspils) | Twitter



Čerņavskis Vladislavs Čerņavskis VladislavsDžudo, Sambo, Džiu-džitsu, Kaujas sambo, MMA
FTA
Reģistrēties