28.02.2013. 11:41

Aizvakar, 26. februārī, vadošajā Krievijas sporta portālā “Championat.com” tika publicēta satraucoša ziņa, kas jau aplidojusi pasauli un izraisījusi diskusijas. Ziņa ir par to, ka 2020. gadā sporta pokers varētu tikt iekļaut Olimpisko spēļu programmas sarakstā.

Atsaucoties uz rakstu, kas publicēts laikrakstā “Izvestija”, kurā Starptautiskās Sporta Pokera Federācijas pārstāvis Dmitrijs Lesnogo min kritērijus un iemeslus, kāpēc sporta pokers varētu tikt iekļauts 2020. gada Olimpiādes sporta programmas sarakstā: “Olimpiskajai komitejai ir kritēriji pēc kuriem tā izvēlas sporta veidus, kas iekļaujami Olimpiādes sarakstā, starp kuriem ir arī tādi kritēriji kā sporta veida popularitāte un cik interesanti ir to skatīties. Pokeram nav problēmu ar skatītāju interesi. Pēc neatkarīgu mediju ekspertu grupu pētījumiem ir noskaidrots, ka, piemēram, Vācijā pēc TV reitingiem sporta pokera raidījumi atpaliek vien no futbola, savukārt ASV sporta pokers ieņem ceturto vietu pēc TV reitingu popularitātes vērtējumiem. Es uzskatu, ka sporta pokers ir gatavs ieņemt savu vietu Olimpiādē.”

Patīk saņemt balvas un piedalīties konkursos? Nāc un kļūsti par Pokerstars.net Facebook lapas fanu - http://www.facebook.com/pokerstarsNET! Spied LIKE un piedalies konkursos un akcijās

Redaktora piezīme: Vai zināji, ka Pokerstars Latvija ir arī savs Twitter profils? Pievienojies mums jau šodien un lasi mūsu rakstus pirmais!

Esi reģistrējies Facebook? Nāc un kļūsti par lapas Pokers Latvijā fanu. Spied LIKE un seko pokera aktualitātēm savā Facebook profilā!



Kultūras, mākslas un izglītības centrs ArtLab Kultūras, mākslas un izglītības centrs ArtLab Maskavas iela 260, Rīga, LV-1063
Solncevs Valērijs Solncevs ValērijsGrieķu-romiešu cīņa, Brīvā cīņa, Pludmales cīņa
FTA
Reģistrēties