Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts 2011

foto.delfi.lv (06.06.2011. 20:04)

Šī gada 4. jūnijā ar Subaru oficiālā izplatītāja Latvijā Ad Rem auto un Biznesa augstskolas Turība atbalstu Olimpiskajā Sporta centrā norisinājās jau otrais un Baltijā vienīgais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts. Vienuviet pulcējās vairāk kā 140 labākās karsējmeitenes no visas Baltijas, lai sacenstos par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu.


Ikviens kaislīgs deju fans, čempionāta skatītājs un dalībnieks varēja izbaudīt grandiozu internacionālu karsējmeiteņu ballīti ar neskaitāmiem priekšnesumiem un konkursiem. Čempionātu vadīja ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā labi pazīstamais dziedātājs Lauris Reiniks, kurš čempionāta noslēgumā pulcēja visas karsējmeiteņu komanda kopīgā dejā dziesmas „Es skrienu” pavadībā. Pasākuma laikā skatītājus uzmundrināja arī Eiropas Hitu Radio dīdžejs – Ivo Lorencs!


Spraigā cīņā 1.grupā 1. vietu izcīnīja Chillidance karsējmeitenes no Lietuvas, aiz sevis atstājot 2. vietas ieguvējas BK Ventspils mazās karsējmeitenes un 3. vietas ieguvējas LU Mango karsējmeitenes. Savukārt 2.grupā 1. vietu ieguva Biznesa augstskolas Turība karsējmeitenes, publiku pārsteidzot ar efektīgu un izdomas bagātu priekšnesumu. 2. vietā šajā grupā ierindojās BK Ventspils karsējmeitenes un 3. vietā Glamorous dance studio cheerleading. Abas 1.vietas ieguvēju komandas saņēma īpašos Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta ceļojošos kausus.


Karsējmeiteņu komandas vēroja un savu vērtējumu par tām izteica starptautiska profesionāla žūrija: horeogrāfs Markus Zmoelnig no Itālijas, Olgas Žitluhinas deju kompānijas dejotājs Dmitrijs Gaitjukevičs un starptautisko sporta deju sacensību uzvarētājs un Lithuanias Cup ieguvējs no Lietuvas Vytautas Mackonis.


II Baltijas Karsējmeiteņu čempionātu organizēja Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde.


Paldies čempionāta atbalstītājiem: Subaru oficiālais izplatītājs Latvijā Ad Rem auto, Biznesa augstskola Turība, Olimpiskais sporta centrs, tirdzniecības centrs SPICE, Tallink, AKCIJU SABIEDRIBA LAUMA LINGERIE, Jennyer, piedzīvojumu parks „Tarzāns” , SPORTLAND, dzeramā ūdens ražotne SIA Dabas VES, Fantasy Park, AVON.

"Rezerves virsnieku apvienība" ''Akmenskalni'', Raunas novads Jātnieku sports
FTA

Reģistrēties