09.04.2015. 08:33
Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta Krievijas posms Soču trasē nākamajā gadā varētu norisināties naktī, medijiem atklāja sacensību rīkotāju pārstāvis Sergejs Vorobjovs.

Статья целиком:

, apollo.lv, Sports

«Doma aizvadīt sacensības nakts laikā vēl joprojām ir aktuāla, un mēs no tās neatsacīsimies. Agri vai vēlu tas notiks,» atzina Vorobjovs

«Līdz 2020.gadam tas tiešām notiks, lai gan teorētiski «Grand Prix» naktī varētu aizvadīt jau nākamajā gadā. Iespēja rīkot sacensības nākamajā sezonā tiks izskatīta šī gada oktobrī,» teica sacensību rīkotāju pārstāvis.

Šogad sacensības Sočos norisināsies 11.oktobrī, to sākums paredzēts plkst.14 pēc Maskavas laika, lai gan pirms tam bija parādījusies informācija, ka sacīkstes varētu norisināties tumšajā diennakts laikā, tāpat kā Singapūrā un Bahreinā.

Krievijas «Grand Prix» sacensības tiek rīkotas Soču olimpiskajā parkā. Pagājušā gada oktobrī tur pirmo reizi norisinājās F-1 sacensības, kurās triumfēja «Mercedes» pilots brits Lūiss Hamiltons.

Šosezon F-1 piloti sacentīsies 19 posmu garumā. Sākotnēji bija plānoti 20 etapi, tomēr martā tika atceltas vasarā gaidāmās sacīkstes Vācijā.



Bauskas Zemgaļi "Šautuve", Īslīces p., Bauskas n., LV-3901
Миронцева Оксана Миронцева ОксанаТаэквондо, Кикбоксинг
Регистрация