27.07.2015. 22:13
2016. gada Dakaras rallijā, iespējams, piedalīsies trīs nesenās pagātnes WRC zvaigznes - Miko Hirvonens savu dalību jau apstiprinājis, bet pievienoties viņam gatavojas Sebastjēns Lēbs un Peters Solbergs.

Somu pilots Miko Hirvonens ir noslēdzis līgumu ar Dakaras rallija pēdējo četru gadu čempionvienību "X-Raid" un ar "Mini All4Racing" automobili janvārī startēs Dakaras rallijā. Nesen viņš izcīnīja trešo vietu "Baja Aragon" sacensībās Spānijā, kas Hirvonenam bija debija pie šī auto stūres.

Tikmēr Sebastjēns Lēbs Marokā aktīvi piedalās "Peugeot 2008 DKR" mašīnas testos, turklāt no "Citroen" rūpnīcas saņēmis "zaļo gaismu" startēt Dakarā, ja vien pats to vēlas.

Tāpat šobrīd izskanējusi informācija par to, ka "Peugeot" komandas sastāvā 2016. gadā Dakarā varētu braukt Peters Solbergs.

Kā zināms, Hirvonens kopš aiziešanas no WRC sacensībās aktīvi nav piedalījies, Lēbs šobrīd startē WTCC šosejas sacensībās, bet Solbergs ir viens no vadošajiem braucējiem pasaules rallijkrosa čempionātā.

"Parrunas par Dakaru notiek," apstiprina Solbergs. "Šī sacīkste mani interesē - tomēr gribu braukt īstajā komandā un ar īsto mašīnu. Gribu tur startēt un būt konkurētspējīgs."

Izmantotie resursi:autosport.com - the authority on Formula One,...



Jump Jump Kuldīgas 45, Rīga, LV-1083
Гиниятуллина Эльвира Гиниятуллина ЭльвираХудожественная гимнастика, Силовое троеборье, Фитнес, Бодибилдинг, Пилатес, Лечебная гимнастика
Регистрация