12.11.2015. 22:39
Latvijas komanda «Rīga», aizvadot otro maču pēc gandrīz trīs nedēļas ilga pārtraukuma, ceturtdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē ar 3:5 (0:1, 2:2, 0:2) viesos piekāpās Sanktpēterburgas SKA-1946 vienībai.

Pilna vērsija:

, apollo.lv, Sports

Ar trim rezultatīvām piespēlēm rīdzinieku labā izcēlās Frenks Razgals.

Spēles rezultātu mājinieki atklāja trīs sekundes pirms pirmā perioda beigām, bet otrās trešdaļas otrajā minūtē Uvis Balinskis mača rezultātu izlīdzināja. Pēc divām minūtēm Sanktpēterburgas jaunie hokejisti atkal izvirzījās vadībā, bet spēles vidū Kirils Galloha vēlreiz panāca neizšķirtu.

Tiesa, pēc piecām minūtēm viesi atkal nonāca iedzinējos. Trešajā periodā, kad līdz finālsvilpei bija palikušas sešas minūtes, rīdzinieki trešo reizi atspēlējās, taču nedaudz vēlāk SKA-1946 atkal panāca vadību. Mača pēdējā sekundē mājinieki ripu raidīja jau tukšos «Rīgas» komandas vārtos, izcīnot uzvaru ar 5:3.

Abas komandas turpat Sanktpēterburgā savā starpā tikās jau trešdien, kad uzvaru ar 3:1 izcīnīja mājinieki. Pēc tam rīdzinieki svētdien un pirmdien aizvadīs divus mačus ar otru Sanktpēterburgas vienību «SKA-Serebrjanije ļvi».

Šajā izbraukuma sērijā «Rīgas» komandai palīdz arī uzbrucējs Roberts Locāns, kurš šosezon spējis nostiprināties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Pirms šī izbraukuma iepriekšējo spēli rīdzinieki aizvadīja vien 22.oktobrī, kad ar savā laukumā ar 1:4 piekāpās Čerepovecas «Almaz» vienībai. Oktobrī rīdzinieki guva tikai vienu uzvaru un piedzīvoja septiņas neveiksmes, bet šobrīd pēdējās deviņās spēlēs piedzīvoti jau astoņi zaudējumi.

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 15 punktiem 17 spēlēs ieņem septīto vietu starp astoņām komandām, bet SKA-1946 ar 25 punktiem ir šīs divīzijas ceturtajā vietā.



Kokoro, džudo klubs Gobas 15a, Rīga, LV-1016
Mironceva Oksana Mironceva  OksanaTaekvondo, Kikbokss
FTA
Reģistrēties