23.12.2013. 01:07
Par 2013. gada interesantāko sporta mirkli fotogrāfijā portāla Diena.lv balsotāji izvēlējušies Aivara Liepiņa uzņemto kadru ar handbolistu Ingaru Dudi galvenajā lomā Pasaules čempionāta kvalifikācijas spēles laikā pret Igaunijas komandu....

Pilna vērsija:

, Diena.lv, Sports

No 17. decembra līdz 23. decembrim portālā Diena.lv norisinājās balsojums par 2013. gada interesantākajiem sporta notikumiem fotogrāfijā, fiksējot sportistus gan treniņu procesā, gan cīņas karstumā, gan ar uzvaras saldo garšu mutē un medaļām kaklā.

Trīs aktīvākajām fotogrāfiju vērtētājām - Dārtai Jakovickai, Kristīnei Koroļovai un Sabīnei Šenbergai - esam sarūpējuši balvas – ielūgumus divām personām uz Latvijas Gada Balva Sportā 2013 apbalvošanas ceremoniju 27. decembrī  plkst. 19.00 pilī Ziemeļblāzma*.  Savukārt Ingaram Dudem laikraksts Diena dāvina gada abonementu.

Latvijas dzelzceļš, novērtējot gan profesionālu sportistu augstos sasniegumus, gan tautas sporta nozīmību, jau ilgus gadus atbalsta sporta aktivitātes visā Latvijā. Sportā tāpat kā biznesā svarīgs ir rezultāts, taču skaistus mirkļus varam piedzīvot ne tikai stāvot uz pjedestāla, bet arī pašā ceļā uz uzvarām. Iemūžinot šos mirkļus un daloties ar citiem, mēs kopā varam priecāties un iedvesmoties jauniem sasniegumiem un uzvarām.

* pēc balvas, uzrādot personapliecinošu dokumentu,  lūdzam ierasties laikraksta Diena redakcijā Rīgā, Mūkusalas ielā 15. 



Tenisa klubs Spars, SIA "Jaunrūdas", Mārupes n., LV-2167
Alksne Inta Aerobika, Peldēšana
FTA
Reģistrēties