01.11.2016. 09:52

Šajā starptautiskajā sporta pasākumā piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Polijas, Surinamas, Vācija, Moldovas un Nīderlandes. Skatītājiem tiks liktas priekšā desmit aizraujošas cīņas pēc K1, MMA un Boksa noteikumiem, no kurām viena būs titula mačs.

Mūsu valsti 5. novembra cīņu šovā “Arēnā Rīga” pārstāvēs kikbokseri Raimonds Aukštikalnis, Vitālijs Buhrjakovs, Vjačeslavs Tēviņš, Artūrs Smertjevs un Zaurs Džavadovs, kā arī MMA cīkstonis Roberts Skujiņš, kuri aizvadīs starptautiskā mēroga reitinga cīņas.

No Latvijas sportistiem uz ringa kāps vēl arī divi bokseri Oļegs Fedotovs un Andrejs Pokumeiko, kuri savā starpā dalīs šobrīd vakanto Latvijas čempiona jostu boksā pussmagajā svarā (-79,4 kg), kura kādreiz piederēja mūsu valsts vienam no titulētākajiem bokseriem Elvim Mihaiļenko.

Cīņu šova “KOK World GP 2016” centrālais notikums būs vieglā svara turnīra pusfināli un fināli. Pusfinālos savā starpā tiksies Jans Nauss (Lietuva) ar Kristianu Dorelu (Moldova), bet nīderlandietis Džordijs Larets dūres krustos ar Artūru Leonoviču (Baltkrievija). Uz finālu izies abu pāru uzvarētāji, kuri savā starpā noskaidros jauno čempionu.Jāpiebilst, ka šajā turnīrā pirmajā etapā piedalījās arī Latvijas pārstāvis, bijušais Eiropas čempions kikboksā Vjačeslavs Tēviņš, taču viņš no dalības turnīrā izkrita ceturtdaļfināla mačā pēc zaudējuma Janam Nausam.

Vakara noslēdzošā un intriģējošākā cīņa noteikti būs starp šogad kronēto Eiropas čempionu pusvidējā svarā (-77 kg) Zauru “Latviešu Nindzu” Džavadovu un turku izcelsmes vācieti Mahmetu Ali Baliku. Daudzi, arī pats Zaurs, protams, gaidīja revanša maču ar Krievijas kikboksa zvaigzni Aleksandru Stecurenko, kuram Latvijas sportists piekāpās pirms trim gadiem, taču krievu kikboksera savainojuma dēļ Džavadovam būs jācīnās ar bijušo pasaules un Eiropas čempionu Taizemes boksā Ali Baliku.

Izmantotie resursi:KING OF KINGS / official KOK site - kokfights.com



Latvijas Izpletņlēkšanas Federācija Lienes 1-17, Rīga, LV-1009
Lucenko Jekaterina Lucenko JekaterinaAerobika, Aerobika ūdenī
FTA
Reģistrēties