02.01.2017. 11:08

Jaunajā sezonā izmaiņas praktiski neskars Latvijas solo MX čempionātu, tāpat kā iepriekš būs 5 posmi, no kuriem viens būs Igaunijas teritorijā kopā ar Igaunijas čempionātu, un arī pie mums būs viens kopējais posms Cēsīs.

Lielākas strukturālas izmaiņas ir paredzētas nākamā līmeņa sacensību klāstā, kur paralēli zināmajam Latvijas Kausa formātam, kurš notiks 4 posmos pēc vecās kārtības, saglabājot praktiski identisku nolikumu un klašu sadalījumu, Jums izvērtēšanai tiks nodots pilnīgi jauns produkts – Latvijas Nacionālais Reģionu Kauss. Arī šis seriāls notiks 4 posmos, turklāt katrā no šiem posmiem tiks izcīnīts attiecīgā reģiona Grand Prix. Nolikumi šīm, kā arī visām pārējām sacensībām tiks publicēti šīs nedēļas laikā, tad varēsiet arī konkrēti iepazīties ar šo piedāvājumu.

Arī Latvijas čempionātā Kvadriem un blakusvāģiem nav paredzētas lielas izmaiņas, šogad būs 7 posmi, no kuriem viens tāpat kā solo čempionātā, notiks Igaunijas teritorijā, viens kopējais pie mums, Viļakā.

Ir gan vēl mazas organizatoriskas un tehniskas nianses, kas varbūt prasīs minimālas izmaiņas, bet tās vairāk varētu skart to, ka iespējama Kvadru un solo samainīšana pa dienām Aizputē un Viļakā. Bet to noteikti atrisināsim, un par to būs informācija tuvākajā laikā.

Latvijas čempionāts solo motocikliem:2. aprīlis - Liepāja, Lauma30. aprīlis – Aizpute*3. jūnijs - Igaunija, Parnu **27. augusts - Dobele24. septembris – Cēsis ( kopējs ar EST )

Latvijas čempionāts Quad un b/v:29. aprīlis – Aizpute**27. maijs – Gulbene4. jūnijs - Parnu ( kopējs ar EST )17. jūnijs - Sigulda1. jūlijs - Ķegums22. jūlijs – Viļaka ( kopējs ar EST )*2. septembris – Madona, Kusa

Latvijas Kauss solo klases:27./28. maijs - Gulbene17./18. jūnijs - Sigulda6. augusts – Saldus, Silavotiņi2./3. septembris – Madona, Kusa

Latvijas Nacionālais Reģionu Kauss:23. aprīlis - Pilsblīdene2. jūlijs - Ķegums23. jūlijs – Viļaka*17. septembris vai 8. oktobris - Olaine

Komerc sacensības:14. maijs - Vaidavas Kauss, Ape16. jūlijs - Ventbunkera Kauss, Ventspils

Ar cieņuLaMSF motokrosa komisija



Kokoro, džudo klubs Gobas 15a, Rīga, LV-1016
Semenkovs Vjačeslavs Bokss, Taekvondo, Kikbokss, MMA
FTA
Reģistrēties