13.01.2017. 15:55

"Tā nav pārāk bieža parādība, ka NBA drafta pirmais numurs izvēlas karjeru turpināt Eiropā," kluba mājaslapā citēts "Fenerbahce" basketbola komandas ģenerālmenedžeris Maurīcio Gerardīni. "Benetam ir ļoti liels potenciāls, un nedrīkst aizmirst, ka viņam vēl ir tikai 23 gadi. Domāju, ka Eiropa šobrīd viņa izaugsmei ir ideāla vieta, kur smagi strādāt un kļūt par cita līmeņa spēlētāju."

"Viņa NBA karjera varbūt pagaidām nav tik labi attīstījusies, taču strādāšana pie tik laba trenera un skolotāja kā Zeļko Obradovičs viņam nāks par labu," Gerardīni turpināja. "Tāpat esmu pateicīgs mūsu prezidentam un menedžerim par iespēju veikt tik nozīmīgu pāreju, lai paaugstinātu mūsu konkurētspēju Eirolīgā, kuras līmenis ir ļoti augsts."

Benetu 2013. gada draftā ar pirmo kārtas numuru izvēlējās Klīvlendas "Cavaliers", taču kanādiešu uzbrucējs neattaisnoja uz viņu liktās cerības un jau pēc gada nonāca Minesotas "Timberwolves" rindās. Vēl pēc gada Benets pievienojās Toronto "Raptors", bet šo sezonu iesāka Bruklinas "Nets", kas viņu nesen ievietoja neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Šosezon Benets piedalījās 23 spēlēs, vidēji aizvadot nepilnas 12 minūtes, gūstot 5,0 punktus un izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:Fenerbahēe Spor Kulübü Resmi Sitesi /...



Latvijas sporta klubu apvienība Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes n., LV-2167
Lucenko Jekaterina Lucenko JekaterinaAerobika, Aerobika ūdenī
FTA
Reģistrēties